Despre noi

Scurt Istoric

Organizația Education & Support Sphere a luat naștere pe data de 31 iulie 2013 din ambiția a trei studenți entuziaști: Daniel Popa, Adrian Radion și Andrei Chiriac.

Scopul lor a fost de a completa sistemul de învățământ românesc prin crearea unui mediu alternativ de educație pentru tineri.

Astăzi, aproape 3 ani mai târziu, echipa noastră s-a mărit considerabil, fiecare voluntar muncind cu pasiune la implementarea proiectelor de educație nonformală.

Scop și Obiective

Întreaga noastră activitate se adresează și îi încurajează pe tinerii care își doresc mai mult decât le poate oferi școala, ca sistem. Vrem să îi ajutăm să afle cum pot să învețe altfel, să-și găsească și să-și urmeze pasiunile și, nu în ultimul rând, să îi ajute și să îi învețe și pe alții.

IMG_1801
1669598_641367859231760_1115190632_o

Ce oferim noi?

Oportunități de învățare experențială prin furnizarea mediului și a instrumentelor ce îi pot ajuta pe tineri în înțelegerea fenomenelor care au loc în societate
•    Cursuri și training-uri adaptate vârstei și nevoilor participanților
•    Resurse educaționale alternative
•    Programe și campanii care pun în lumină probleme ale comunități ce trebuie soluționate
•    Mentoring și coaching.

Impact în comunitate este viziunea pe care noi o susţinem care credem că poate declanşa o reacţie în lanţ. Dacă fiecare aduce la rândul lui un impact pozitiv în comunitatea în care se află, iar beneficiarii continuă în aceeaşi manieră, atunci împreună contribuim la îmbunătăţirea societăţii în care trăim.