News & Events

Primăvara aceasta ai șansa să devii una din vocile care schimbă felul în care funcționează societatea! ES-Sphere te provoacă: #iEȘidepesilent!

Fii parte din comunitatea ta

De aproape 3 ani, Education & Support Sphere creează un mediu de învățare alternativ pentru tinerii gălățeni, iar acum ai și tu ocazia de a contribui la misiunea noastră!

Viziunea noastră este de a aduce un impact în comunitate, însă nu am putea face asta fără ajutorul voluntarilor noștri inimoși. Știm cu toții că “unde-s mulți puterea crește”, așa că am hotărât să ne mărim echipa și am deschis recrutările comunității gălățene.

Alături de noi, vei avea posibilitatea să te implici în diverse proiecte, activități și inițiative locale, contribuind la dezvoltarea educației non-formale precum și la crearea unui mediu de dezvoltare a potențialului tinerilor în diverse domenii. Tu însuți îți poți îmbunătăți propriile competențe și abilități, nu doar plan personal, ci și profesional.

Ne bucurăm să vedem că tot mai mulți tineri își doresc să se implice în bunul mers al societății, iar ca dovadă stau cei puțin peste 200 de aplicanți de până acum, peste 60 dintre ei manifestându-și interesul încă din prima zi a campaniei. Până la final, ne așteptăm ca nu mai puțin de 380 de tineri să ne arate că își doresc să se implice într-un program atât plăcut, cât și util. Tu vei fi unul dintre ei?

Pentru că voluntariatul nu înseamnă numai dezvoltare personală și distracție, ci și o serie de responsabilități, aplicantul trebuie să ia în considerare mai multe aspecte: Îți petreci majoritatea timpului în Galați, inclusiv pe timpul verii? Ți-ai permite să cedezi câteva ore pe săptămână pentru a te implica în diverse activități? Muncești în așa fel încât rezultatele se văd imediat? Oamenii din jurul tău au încredere în tine? Și, cel mai important, ai curajul să faci o schimbare în comunitatea ta? Dacă ai răspuns DA la toate întrebările, ne-am simți onorați să te avem în organizație!

Studenți și elevi de liceu, majoritatea provenind din județul Galați, dar și din Brăila, Tulcea sau Republica Moldova, s-au arătat deja interesați să își dedice câteva ore pe săptămână viitoarelor proiecte marca ES-Sphere. Alătură-te lor și acceptă provocarea noastră! Recrutările continuă până vineri, 18 martie.

Dacă încă nu te-am convins, îți oferim ocazia să ne cunoști mai bine și să iei o decizie. Te așteptăm la o prezentare deschisă a organizației miercuri, 16 martie, de la 17:30, în aula Virgil Madgearu din cadrul FEAA Galați. Îți garantăm că nu o să regreți!

Autor: es-sphere

Leave a Reply