Apartamentele mici sunt casele viitorului

De în Idei de design cu 0 Comments

Locuirea într-un apartament mic nu ar trebui să fie un inconvenient. Doar pentru că există alte spații mult mai mari acolo nu înseamnă că trebuie să te simți rău în legătură cu casa ta. De fapt, în zonele foarte populate, apartamentele mici sunt casele viitorului.

 

De asemenea, oferă o soluție bună pentru creșterea costurilor proprietății pe metru pătrat. De asemenea, când te gândești la asta, există o mulțime de modele grozave pentru spații mici. De fapt, iată un exemplu minunat. Acest apartament este situat în Odessa, Ucraina. A fost proiectat de Denis Svirid și are un interior foarte primitor.

 

Apartamentul este decorat cu lemn pe pereți și are mult spațiu de depozitare în ciuda dimensiunilor reduse. Există un nivel de mansardă care găzduiește mai multe spații individuale. Lipsa de spațiu a fost folosită ca un avantaj în acest proiect. Pentru a economisi bani, a fost construită o mansardă în locul unei extensii la nivelul solului. Unele camere sunt mici, cum ar fi dormitorul, dar acest lucru îl face mai confortabil, deci nu este chiar un lucru rău.

 

Deși aceasta este o casă foarte mică, este un spațiu confortabil și modern, care le oferă proprietarilor tot ce au nevoie. Designul interior este primitor și confortabil, iar decorul este funcțional și practic. Soluția pe care trebuie să o găsiți atunci când vă lipsește spațiul vă permite, de fapt, să îmbunătățiți designul.

 

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.