Apartamentul minimalist din mansardă

De în Idei de design cu 0 Comments

Apartamentul prezentat în imagini este deținut de un designer de îmbrăcăminte și este amplasat într-un oraș magic. Locuința prezintă o latură ascunsă a artistului care face o îmbrăcăminte cu texturi și modele atrăgătoare pentru purtarea lor zilnică. Casa a fost alcătuită în același stil modest dar modern la fel ca proprietarul. Decorul arată latura simplă a artistului care își duce traiul în această piesă de artă. El îmbină munca și timpul petrecut cu familia în interiorul acestei locuințe fabuloasă.

 

Designer-ul a cerut un decor care să permită copiilor lui să se joace în voie prin casă, astfel au fost folosite doar piesele de decor indispensabile unei case. Ferestrele mari de oțel permite soarelui să inunde locuința în raze calde, conturând un mediu luminos și aerisit. Podeaua a fost aleasă din lemn masiv, iar pereții au fost pictați în alb pentru a intensifica ideea de spațiu.

 

Culoarea este adăugată în elementele de decor puține la număr care se contopesc cu piesele de mobilier și conturează un decor primitor și jucăuș. Personalitate lui Jebbia poate fi simțită în fiecare încăpere prin elementele decorative. Casa prinde culoare viață datorită plantelor și florilor. Lambriul din marmură conturează o atmosferă elegantă care se potrivește de minune cu decorul minimalist. 

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.