Apartment minimalist care se simte confortabil

De în Idei de design cu 0 Comments

Tipul de minimalism pe care arhitecții l-au folosit atunci când au dezvoltat acest proiect este mai probabil tipic pentru spațiile publice sau tampoanele pentru burlaci și nu la fel de popular în casele de familie. Cu toate acestea, conceptul pare să funcționeze excelent în acest caz. Biroul de arhitectură și-a folosit propriul stil, axat pe crearea unui decor simplu, de înaltă calitate, dar și confortabil și cald, care a fost exact ceea ce doreau clienții.

 

Apartamentul are o suprafață totală de 250 de metri pătrați și a fost conceput pentru un cuplu tânăr și viitorii lor membri ai familiei. Este situat în Kiev, Ucraina și are o mulțime de elemente interesante care îl fac unic.

 

De exemplu, există această masă lungă de 6 metri, care ar putea părea un lucru neobișnuit, cu excepția cazului în care, desigur, aveți mult spațiu și vă place să distrați mult. De asemenea, masa este de fapt o piesă de mobilier multifuncțională. De asemenea, servește ca o suprafață de lucru și de joacă.

 

Și întrucât o masă atât de mare ca aceasta nu ar putea fi completată de o singură lampă suspendată, designerii au ales să adauge și un corp de iluminat impresionant, cu un design geometric interesant și o mulțime de fler industrial. Deși designul interior pare simplu la început, devine evident că este de fapt destul de elaborat. Pentru fiecare finisaj dur și detaliu industrial există, de asemenea, un element care adaugă căldură și confort ecuației, cum ar fi acest perete de accent din zona de luat masa personalizat cu afișe și doodles.

 

Este posibil ca zona adiacentă dormitorului să nu pară o cameră foarte spațioasă și flexibilă. Cu toate acestea, aparențele nu sunt doar definitorii.

 

Unitatea de perete minimalistă este de fapt o structură de depozitare elaborată, cu rafturi și sertare ascunse.

Zona de zi are un design și mai flexibil, cu o unitate de ședere modulară formată din diverse secțiuni care pot fi combinate în numeroase moduri diferite pentru a crea tot felul de configurații, în funcție de ocazie.

 

Libertatea și simplitatea sunt cele două caracteristici definitorii ale acestui proiect și ambele sunt cel mai bine ilustrate prin partițiile din sticlă. În loc de pereți solizi, designerii au ales să separe diferitele zone folosind pereți din sticlă transparentă și uși glisante.

 

Această opțiune permite spațiilor să comunice cu restul apartamentului, iar camerele se simt mai deschise și mai spațioase. Tranziția de la o zonă la alta devine, de asemenea, mai ușoară și orice diferențe între ele sunt mai puțin contrastante.

 

Apartamentul este conceput ca un întreg, spre deosebire de o serie de spații independente adunate împreună. Această abordare holistică oferă un aspect foarte coeziv pe tot parcursul.

 

Pereții despărțitori din sticlă nu interferează cu intimitatea, deoarece apartamentul este echipat și cu perdele actionate electric.

 

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.