Cabina GJ-9 modernă și adaptabilă din Norvegia

De în Idei de design cu 0 Comments

Acesta este Cabin GJ-9, o adaptare modernă a designului standard. Este situat în Bjergøy, Norvegia și a fost un proiect al lui Gudmundur Jonsson Arkitektkontor. Cabina a fost concepută ca un spațiu capabil să se adapteze la mai multe setări. A fost conceput fără a avea în vedere un anumit site sau mediu. Este, de asemenea, un produs pentru distribuția în serie. Ideea principală din spatele acestui proiect a fost să vină cu un nou concept și o idee generală pentru o cabină care să poată fi integrată într-o varietate de locuri.

 

A fost conceput ca o cabină confortabilă, care ar fi cel mai probabil locuri undeva unde există vederi frumoase. Cabina are două volume. Acestea conțin dormitoarele și zona de servicii. Există, de asemenea, un spațiu de locuit și de luat masa într-un pavilion vitrat între aceste volume. Această zonă are legături cu natura în toate direcțiile. Cabina are un acoperiș mare care îi accentuează designul și oferă, de asemenea, protecție terasei în zilele ploioase.

 

Acoperișul tinde, de asemenea, să dea impresia unui spațiu mult mai mare, care este de fapt. Cabina este mică, dar foarte bine planificată. Diferitele zone sunt bine separate și totuși întregul design este reunit de terasă și acoperiș. Deoarece cabina a fost concepută ca un spațiu modern pentru cei cărora le place să petreacă timp aproape de natură și admirând priveliștile, are o mulțime de pereți de sticlă. Și întrucât acoperișul este foarte simplu și, de asemenea, mare, acesta oferă posibilitatea de a crea și o terasă pe acoperiș.

 

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.