Casa din copac

De în Idei de design cu 0 Comments

Îmi amintesc că, când eram mică, îl rugam pe bunicul meu din nou în fiecare vară să construiască o casă în copac. Ne-am dorit foarte mult una pentru că am avut șansa să ne jucăm în casa copacului prietenului nostru și am crezut că este atât de cool. Dar se pare că la fel au făcut și alți oameni și nu au renunțat niciodată la ideea de a locui într-o casă în copac și nu temporar, ca parte a unui joc, ci permanent, făcându-i reședința lor.

Aceasta este una dintre cele mai mari case de copaci din lume și și-a construit fundația pe un număr mare de copaci, adăugând, de asemenea, un suport lateral puternic din lemn.

Desigur, aceste case sunt realizate în întregime din lemn, dar au toate echipamentele de care aveți nevoie pentru o viață confortabilă în interior, chiar dacă sunteți practic deasupra pământului. Acest lucru vă protejează de animale sălbatice, inundații și alte dezastre naturale, dar acestea nu au fost construite în acest scop, deoarece aceste dezastre sunt foarte puțin probabil să se întâmple acolo. Aceste case de copaci au fost construite ca locuri unice care vor atrage clienți, deci este doar comercială până la urmă.

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.