Imagine în oglindă – O pereche de case de vacanță în mijlocul livezilor de mere

De în Idei de design cu 0 Comments

The Mirror Houses este un proiect compus din două case de vacanță. Acestea sunt situate în Tirolul de Sud, Italia, într-o zonă în care sunt complet înconjurate de meri. Casele au fost proiectate de arhitectul Peter Pichler, iar arhitectura lor modernă împodobește peisajul minunat și natura care le înconjoară.

Motivul pentru care există două case în loc de una singură este că clientul a dorit o structură pe care să o poată închiria ca unități de lux în timp ce ar putea continua să locuiască într-o fermă restructurată de pe același site.

Structura nou construită este orientată spre est și are propria grădină privată, precum și o intrare separată și o zonă de parcare pentru oaspeți. Fiecare unitate conține o bucătărie, un living, un dormitor și o baie.

Dormitoarele au luminatoare mari, care permit intrarea luminii naturale și facilitează ventilația. Arhitectul a folosit o abordare în plan deschis pentru structurarea interiorului. Lipsa pereților despărțitori permite camerelor să comunice între ele, iar întregul spațiu se simte mai mare în acest fel.

Ambele unități stau pe o platformă ridicată. Baza plutitoare este menită să facă clădirile să pară ușoare și să îmbunătățească, de asemenea, vederea.

O fațadă mare de sticlă spre est deschide spațiile interioare către lumea exterioară. Liniile netede și curbate înmoaie designul și arhitectura și contrastează cu carcasa neagră din aluminiu.

Fațada de vest are sticlă oglindită și vedere la grădină și la împrejurimile panoramice. Din anumite unghiuri, ferma clientului este reflectată în această nouă structură.

Ambele case se deschid spre terase spre est. Ei, fiecare are propriile căi și stau unul lângă altul, separați de un zid continuu, în mijlocul acestor frumoase livezi.

Munții din depărtare pot fi admirați din spațiile de luat masa și din zonele de locuit. Cele două unități se oglindesc reciproc în ceea ce privește aspectul și designul. Ambele sunt structuri durabile, care profită din plin de lumina zilei și oferă aerisire naturală.

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.