O spectaculoasă casă vintage

De în Idei de design cu 0 Comments

Stilul care promovează elementele de mobilier sau de decor de epocă este îndrăgit de foarte multă lume datorită aerului pe care îl oferă. Casa descrisă este decorată cu ajutorul elementelor vintage, creând astfel un loc desprins din povești. Pe un fundal alb sunt atent aranjatele pisele de mobilier și accesoriile.
Primul contact pe care îl aveți cu locuința va fi unul intens în care nu vă puteți lua ochii de la elementele decorative și de la mobilierul de lemn. Pereții, pardoselile și tavanele sunt într-o nuanță neutră de alb pentru a lasă accesoriile și piesele de mobilier să se evidențieze. Candelabrele completează perfect tabloul creat, parcă desprins dintr-un tablou. Personalitatea casei poate fi remarcată de la accesoriile de epocă până la paleta de culori folosită.

Designerul care a realizat casa a luat în calcul să primeze stilul vintage de la zona de servit casa până la cada cu picioare folosită. Ferestrele înalte lasă soarele să inunde încăperile cu lumină naturală. Canapelele și scaunele au fost alese în nuanțe asemănătoare pentru a se combina perfect cu tapițeriile de pe pereți. Ușile de epocă fac ca trecerea din fiecare încăpere să fie unică și misterioasă. Unul dintre elementele care fac casa să iasă în evidență este tavanul care a fost folosit în dormitor.

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.