Panorama pe care o oferă o casă de la țară reflectată în interior

De în Idei de design cu 0 Comments

Atunci când natura își face simțită prezența în interiorul casei, atmosfera redată este deja îmbunătățită. Locația este factorul care face casa să se bucure de o panoramă mirifică. Casa este amplasată pe dealurile ascunde ale unui sătuc ascuns de zgomotul și agitația din suburbii. Înconjurați de tihnă și de verdele naturii, ne relaxăm și ne găsim liniștea. Această caracteristică ne-o oferă casa prezentată care este realizată astfel încât să aducă cât mai mult din liniștea naturii din exterior în interior.

 

Proprietarii și-au dorit ca natura să-și găsească locul în interiorul casei și au dat această misiunea unei echipe de arhitecți extrem de pricepută. Aceștia s-au descurcat de minune creând un habitat armonios folosindu-se de tonurile pe care le redă natura. Doar aruncând o scurtă privire vă puteți da acordul că munca pe care aceștia au depus-o îndeplinesc visul familiei.

 

Casa este formată din două incinte separate cu o formă unică care reprezintă o extensie a muntelui care te face să te întrebi care este intrarea principală. Arhitecții au vrut ca această locuință să coexiste cu mediul înconjurător, nu să se rupă de acesta. Prin urmare, aspectul case ne face să credem că aceasta conviețuiește cu natura de foarte mult timp datorită exteriorului realizat din pietre găsite în apropiere.

 

Cele două incinte separă zonele de zi și bucătăria de zonele de odihnă. În interiorul primei incinte veți descoperi un design elegant din finisaje de marmură, piatră sau lemn obținute din mediul natural care ne înconjoară. Ferestrele înalte din tavan până în podea fac ca încăperea să fie scăldată în lumină naturală și oferă o priveliște unică. Cea de-a doua incintă care găzduiește trei dormitoare, două băi și o mansardă pentru depozitarea bunurilor este realizată astfel încât să redea liniște și confort, fiind spații destinate odihnei.

 

Clădirile au fost construite în două faze: în prima fază au fost adăugate plăcile de beton, apoi cu ajutorul pietrei, chirpiciului și trestiei a fost finalizată lucrarea. Aceste materiale naturale sunt regăsite în fiecare încăpere, de la finisaje la decor. În curte a fost amplasată o piscină și hamace pentru a vă bucura de o zi de vară într-un mod distractiv.

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.