São Paulo Beautiful Apartment Interior by Kwartet Arquitetura

De în Idei de design cu 0 Comments

Situat într-un cartier rezidențial din São Paulo, acest apartament frumos beneficiază de ochiul instruit și talentul Kwartet Arquitetura care a proiectat interiorul. Au rearanjat și îmbunătățit unele dintre caracteristici, de exemplu dormitorul principal și dulapul. Aveau nevoie de un aspect mai confortabil și mai primitor, care să-i permită proprietarului să se bucure de momente de relaxare și să poată avea un refugiu personal în care să aibă un timp liniștit și privat.

 

Proprietarii acestui loc sunt un cuplu tânăr căruia îi place să călătorească mult și care ar dori să înceapă să-și formeze o familie, așa că așteaptă să aibă câțiva copii în curând. Asta însemna că designerii trebuie să țină cont de asta și să încerce să își îndeplinească dorințele. Așa că au păstrat celelalte două camere care vor fi transformate ulterior în camere pentru copii. Până atunci, unul dintre ei va fi folosit ca birou la domiciliu.

 

Totul a fost conceput și decorat într-un mod care să exprime personalitatea și stilul proprietarilor. Deci, camera de zi are un „colț de călătorie” unde își pot afișa toate suvenirurile și obiectele pe care le aduc din călătorii. Apartamentul are un design contemporan și toate piesele de mobilier din lemn și alte corpuri de iluminat creează o atmosferă foarte confortabilă și primitoare. Acest apartament dovedește că o modalitate de a decora cu succes locul tău este contactând un specialist. Ei au mai multă experiență și pot ajuta cu adevărat în aceste cazuri.

 

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.