Spațiu tradițional reproiectat într-un apartament modern de vis

De în Idei de design cu 0 Comments

Acest apartament este tipul de spațiu care nu te impresionează cu adevărat la primul site, dar care are un design foarte inteligent și frumos de care te vei îndrăgosti după ce l-ai descoperit. Este un apartament situat în centrul Kievului, într-o clădire tradițională.

Apartamentul ocupă trei etaje și are o suprafață totală de 861 de metri pătrați. A fost complet remodelat și a fost un proiect al designerului ucrainean Olga Akulova. A fost transformat într-un spațiu modern uimitor, cu o distribuție funcțională și interesantă.

Spațiul și aspectul limitat au făcut ca proiectul să fie provocator. După renovare, intrarea la primul etaj duce la zona de living, care include și bucătăria. Este o cameră alungită, cu ferestre la ambele capete. În tot apartamentul, camerele au podele din lemn pal, care adaugă o atmosferă confortabilă, păstrând în același timp un aspect simplu și modern. Există, de asemenea, suprafețe lambrate din lemn care sporesc coeziunea designului interior.

Paleta de culori generală este o combinație de nuanțe calde și reci, astfel încât echilibrul este foarte frumos. Există, de asemenea, un amestec frumos de texturi, materiale și forme care completează frumos decorul, împreună cu lucrările de artă moderne afișate pe pereți. Designul include o serie de influențe italiene și scandinave care conferă apartamentului eleganța și deschiderea sa.

 

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.