STB deviază 4 linii de autobuz. Modificările se aplică în perioada 24-26 noiembrie

De în News cu 0 Comments

STB deviază 4 linii de autobuz. Modificările se aplică în perioada 24-26 noiembrie
Societatea de Transport București anunță că în perioada 24-26 noiembrie 2021 vor fi deviate patru linii de autobuz din Capitală. Cum se modifică traseele și care este motivul.

STB deviază 4 linii de autobuz. Modificările se aplică în perioada 24-26 noiembrie, iar motivul îl reprezintă restricțiile de circulație instituite pe Strada Doamna Ghica, în zona lucrărilor care se efectuează la pasajul rutier.
STB deviază 4 linii de autobuz
Marți, 23 noiembrie 2021, Societatea de Transport București a anunțat că liniile autobuzelor 243, 282, 343 şi N123 vor fi deviate vreme de câteva zile, în perioada 24-26 noiembrie 2021, la solicitarea Trustului de Clădiri Metropolitane București SA.
Astfel, autobuzele liniei cu indicativul 243 vor circula pe traseul cunoscut de călători (pe sensul de mers spre capătul de linie „CFR Constanța”) de la capătul de linie „Bulevardul Alexandru Obregia” până la intersecția Șoseaua Colentina/ Strada Doamna Ghica, apoi traseul se modifică, pe Șoseaua Colentina, Strada Teiul Doamnei, Bulevardul Lacul Tei, Strada Petricani, după care autobuzele își vor urma traseul de bază. STB anunță că autobuzele liniei 243 nu vor avea circulația modificată pe sensul opus.
Te-ar mai putea interesa și: Transportul public din București poate fi verificat din aplicația Google Maps. Anunțul a fost făcut de primarul Capitalei, Nicușor Dan
Autobuzele liniei cu indicativul 282 vor circula pe traseul cunoscut de călători (pe sensul de mers spre capătul de linie „Gara Basarab”) de la capătul de linie „Șoseaua Fundeni” până la intersecția Șoseaua Colentina/ Strada Doamna Ghica, apoi traseul se modifică, pe Șoseaua Colentina, Strada Teiul Doamnei, Bulevardul Lacul Tei, după care vor urma traseul de bază. Autobuzele liniei 282 nu vor avea circulația modificată pe sensul opus.
Modificările se aplică în perioada 24-26 noiembrie
Autobuzele liniei cu indicativul 343 vor circula pe traseul cunoscut de călători (pe sensul de mers spre capătul de linie „Piața Dorobanți”) de la capătul de linie „Fundeni”, până la intersecția Șoseaua Colentina/ Strada Doamna Ghica, apoi traseul se modifică, pe Șoseaua Colentina, Strada Teiul Doamnei, Bulevardul Lacul Tei, Strada Petricani, după care vor urma traseul cunoscut. Autobuzele liniei 343 nu vor avea circulația modificată pe sensul opus.
Te-ar mai putea interesa și: Autobuzul cu hidrogen ajunge la București, după ce a fost testat la Constanța GALERIE FOTO
Autobuzele liniei de noapte cu indicativul N123 vor circula pe traseul cunoscut de călători (pe sensul de mers spre capătul de linie „Bulevardul Alexandru Obregia”) de la capătul de linie „Pasaj Colentina” până la intersecția Șoseaua Colentina/ Strada Doamna Ghica, apoi traseul se modifică, pe Șoseaua Colentina, Strada Teiul Doamnei, Bulevardul Lacul Tei, după care vor urma traseul cunoscut. Autobuzele liniei N123 nu vor avea circulația modificată pe sensul opus.

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://b365.ro/stb-deviaza-4-linii-de-autobuz-modificarile-se-aplica-in-perioada-24-26-noiembrie-441854/

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.