Inscrieri

Inscrieri2018-11-29T22:01:55+00:00

1. Eligibilitate

Propunem o gama larga de optiuni educationale si activitati extracurriculare.

Impact în comunitate este viziunea pe care noi o susţinem care credem că poate declanşa o reacţie în lanţ. Dacă fiecare aduce la rândul lui un impact pozitiv în comunitatea în care se află, iar beneficiarii continuă în aceeaşi manieră, atunci împreună contribuim la îmbunătăţirea societăţii în care trăim.

Inscrieri

2. Formularul

Urmeaza pasii si descopera modul in care putem colabora.

Education & Support Sphere înseamnă mai mult decât o simplă echipă de organizare a unor proiecte sau doar niște omuleți care formează și schimbă tinerii cu o scânteie în suflet. ES-Sphere aprinde scânteia și îi menține focul aprins. Noi pornim de la oameni experimentați în domeniul educației nonformale și ajungem la simpli liceeni care vor să fie modelați.

Despre formular

3. Procesul de recrutare

În spate se află o familie gata să aducă un impact în comunitate, deschizând ochii tinerilor, făcând loc, pentru ei, pe orice ușă pe care își doresc să intre.

Suntem o comunitate care învață, zi de zi, cum lucrezi în domeniul Marketingului, Resurselor Umane, Vânzărilor sau Financiarului. Ne organizăm în mod eficient, tocmai pentru a acumula cât mai multe informații și a le livra mai departe altora.

Catre succes

4. Ai ajuns

Ești gata pentru o experienta ce iti va schimba viata. In bine.

Completam sistemul de învățământ românesc prin crearea unui mediu alternativ de educație pentru tineri.

Aplica mai jos!

Sunt in clasa a IX-aSunt in clasa a X-aSunt in clasa a XI-aSunt in clasa a XII-a

Website-ul nostru folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră. Accept