Despre noi

Despre noi2018-12-10T21:36:39+00:00

Suntem vizionari? Tu cum vezi viitorul?

Impact în comunitate este viziunea pe care noi o susţinem care credem că poate declanşa o reacţie în lanţ. Dacă fiecare aduce la rândul lui un impact pozitiv în comunitatea în care se află, iar beneficiarii continuă în aceeaşi manieră, atunci împreună contribuim la îmbunătăţirea societăţii în care trăim.

Un mic istoric despre cum a inceput totul

Organizația Education & Support Sphere a luat naștere pe data de 31 iulie 2013 din ambiția a trei studenți entuziaști: Daniel Popa, Adrian Radion și Andrei Chiriac.

Scopul lor a fost de a completa sistemul de învățământ românescprin crearea unui mediu alternativ de educație pentru tineri.

Astăzi, 5 ani mai târziu, echipa noastră s-a mărit considerabil, fiecare voluntar muncind cu pasiune la implementarea proiectelor de educație nonformală.

Cine suntem acum si de ce e important

Education & Support Sphere înseamnă mai mult decât o simplă echipă de organizare a unor proiecte sau doar niște omuleți care formează și schimbă tinerii cu o scânteie în suflet. ES-Sphere aprinde scânteia și îi menține focul aprins. Noi pornim de la oameni experimentați în domeniul educației nonformale și ajungem la simpli liceeni care vor să fie modelați.

Suntem o comunitate care învață, zi de zi, cum lucrezi în domeniul Marketingului, Resurselor Umane, Vânzărilor sau Financiarului. Ne organizăm în mod eficient, tocmai pentru a acumula cât mai multe informații și a le livra mai departe altora. Așa că, în spate se află o familie gata să aducă un impact în comunitate, deschizând ochii tinerilor, făcând loc, pentru ei, pe orice ușă pe care își doresc să intre.

0
Ani
0
Proiecte
0
Voluntari
0
Parteneri

CONTACTAȚI-NE

iar noi vă vom răspunde cât de curând posibil

Contact Enveloper Illustration
Website-ul nostru folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră. Accept