Povestea noastră

Povestea2019-01-26T22:51:17+00:00

Tu cum te schimbi?

Acum 6 ani, trei tineri studenți înzestrați cu un entuziasm aparte au încercat să găsească un mod prin care pot răspunde la această întrebare. Astfel, din ambiția lor, a luat naștere asociația es-sphere, al cărei țel este de a modela noile generații de oameni care vor aduce un impact în societatea pe care o vor clădi. Anual, organizăm proiecte de educație alternativă pentru tinerii din Galați și oferim oportunități de învățare experiențială, prin furnizarea mediului și a instrumentelor ce îi pot ajuta pe tineri să înțeleagă domeniile de interes pentru ei.

Comunitatea es-sphere, formată din 374 de tineri, este motivul pentru care noi ne desfășurăm activitatea. În fiecare zi încercăm să aducem câte un element de inovație în proiectele și evenimentele pe care le organizăm, să ne îmbunătățim performanțele și să menținem închegată această comunitate de oameni frumoși, însetați de schimbare pentru că, în final, despre ei este vorba. Ei sunt cei care ne vor ghida pe drumul spre o lume mai bună. Am crescut împreună cu ei, astfel de la 2 voluntari și 3 oameni în Board am ajuns la 47 de membrii, 13 în Academia de Voluntari, 4 manageri și 3 în Board. Suntem în continuă expansiune, mereu dornici de viziuni noi și de idei proaspete.

Asociația noastă se ghidează după 5 valori pe care le considerăm fundamentale pentru menținerea armoniei cu care ne mândrim. Aceastea sunt inovație, curaj pentru schimbare, încredere și atenție, calitate și pasiune. În acest fel, am investit timp, energie și idei pentru a aduce la viață noțiunea de inovație prin proiecte de calitate, care dezvoltă încrederea și atenția. Cu ajutorul pasiunii noastre, ne dorim să-ți insuflăm curajul pentru schimbare.

Întrebarea ce a declanșat „Big Bang-ul” numit es-sphere încă rămâne fără răspuns pentru că suntem într-o continuă schimbare, nu vom stagna niciodată. Poate că răspunsul corect nu-l vom afla niciodată. Important este faptul că nu trebuie să ne abatem de la scopul nostru. Anii vor trece, însă dorința de a aduce un impact în comunitate este cea care ne va motiva.

Cine știe, poate chiar tu ești răspunsul.

0
Ani
0
Proiecte
0
Voluntari
0
Parteneri

CONTACTAȚI-NE

iar noi vă vom răspunde cât de curând posibil

Contact Enveloper Illustration
Website-ul nostru folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră. Accept