Povestea noastră

Povestea2019-01-11T23:06:51+00:00

Suntem vizionari? Tu cum vezi viitorul?

Impact în comunitate este viziunea pe care noi o susţinem care credem că poate declanşa o reacţie în lanţ. Dacă fiecare aduce la rândul lui un impact pozitiv în comunitatea în care se află, iar beneficiarii continuă în aceeaşi manieră, atunci împreună contribuim la îmbunătăţirea societăţii în care trăim.

Un mic istoric despre cum a inceput totul

Organizația Education & Support Sphere a luat naștere pe data de 31 iulie 2013 din ambiția a trei studenți entuziaști: Daniel Popa, Adrian Radion și Andrei Chiriac.

Scopul lor a fost de a completa sistemul de învățământ românescprin crearea unui mediu alternativ de educație pentru tineri.

Astăzi, 5 ani mai târziu, echipa noastră s-a mărit considerabil, fiecare voluntar muncind cu pasiune la implementarea proiectelor de educație nonformală.

Tu cum te schimbi?

Noi ne-am pus această întrebare încă din 2013. Astfel, ambiția unor tineri vizionari și-a lăsat amprenta asupra educației non-formale gălățene.

Deși în povestea noastră s-au petrecut o serie de schimbări de-a lungul timpului, viziunea noastră de a aduce un impact în comunitate a rămas neschimbată.

Astfel, am investit timp, energie și idei pentru a aduce la viață noțiunea de inovație, prin proiecte de calitate, care dezvoltă încrederea și atenția. Prin pasiunea noastră ne dorim să vă insuflăm curajul pentru schimbare.

Așadar, te invităm să te alături celor 67 de voluntari activi în povestea noastră cu final deschis.

0
Ani
0
Proiecte
0
Voluntari
0
Parteneri

CONTACTAȚI-NE

iar noi vă vom răspunde cât de curând posibil

Contact Enveloper Illustration
Website-ul nostru folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră. Accept