Povestea noastră

Povestea2019-04-18T17:45:16+00:00

Povestea es-sphere

Asociația es-sphere a luat naștere pe data de 31 iulie 2013 din ambiția a trei studenți entuziaști. Anual, organizăm proiecte de educație alternativă pentru tinerii din Galați și oferim oportunități de învățare experiențială, prin furnizarea mediului și a instrumentelor ce îi pot ajuta pe tineri să înțeleagă domeniile de interes pentru ei.

Ideea es-sphere este de a crea un mediu alternativ de învățare pentru tineri, un context în care ei își dezvoltă abilitățile, învață, își pun în aplicare ideile și creează schimbări reale în jurul lor.

Echipa es-sphere este alcătuită din tineri vizionari. Am decis că vrem să ne punem amprenta și să ajutăm la crearea unui viitor așa cum ni-l dorim.

Activitatea es-sphere este bazată pe 5 valori: curaj pentru schimbare, pasiune, încredere și atenție, inovație și calitate. Aceste valori ne ghidează activitățile: suntem caracterizați de curaj pentru schimbare, întotdeauna lucrăm pasionat, proiectele pe care le oferim comunității sunt calitative și cu elemente inovative și bineînțeles, ne tratăm cu încredere și atenție pe noi și pe toți cei cu care colaborăm.

Comunitatea es-sphere este principalul motiv pentru care ne desfășurăm activitatea. Ne dorim să împărtășim cât mai multor persoane pasiunea de a învăța, să le insuflăm energie creatoare și să aducem un impact în dezvoltarea lor.

Pe scurt:

  • es-sphere este o comunitate pentru tineri care își doresc mai mult decât le poate oferi școala, ca sistem.  
  • es-sphere vine în completarea sistemului formal de educație prin programe de educație alternativă, care dezvoltă abilități precum vorbitul în public, leadership-ul, educația financiară sau orientarea în carieră.
  • es-sphere construiește caracterele membrilor și voluntarilor care aleg să se implice activ
  • es-sphere oferă training-uri de dezvoltare profesională membrilor (tineri liceeni) în 11 domenii: Design, Web Development, Marketing, PR, Resurse Umane, Strângere de Fonduri, Vânzări, Management de proiect, Finanțe, Organizare de evenimente și Training.
  • es-sphere oferă oricărui gălățean vizionar cadrul și know-how-ul pentru a-și implementa ideea de proiect cu impact în comunitate

De ce este important ceea ce facem noi?

Impact în comunitate este viziunea noastră, în care credem cu tărie și care credem că provoacă o reacție în lanț. Fiecare beneficiar al activităților noastre va lua parte la noi experiențe, va căpăta cunoștințe pe care le va împărtăși mai departe și altora, provocând un efect de domino. Învățând noi îi putem învăța și pe alții și așa contribuim la îmbunătățirea societății în care trăim.

Tinerii își doresc să încerce, să experimenteze, să ia contact cu diverse domenii de interes ca să afle ce li se potrivește, să învețe, să își petreacă timpul într-un mod constructiv și să își facă prieteni, să se distreze. Tinerii sunt motorul și viitorul societății.

es-sphere le oferă cadrul pentru a-și face visurile să devină realitate.

0
Ani
0
Proiecte
0
Voluntari
0
Parteneri

CONTACTAȚI-NE

iar noi vă vom răspunde cât de curând posibil

Contact Enveloper Illustration