Bucurie în Mișcare Galați

Bucurie în Mișcare Galați2019-01-04T17:37:20+00:00

Project Description

Bucurie în Mișcare este un proiect de promovare a sportului și mișcării în comunitate, demarat de Asociația 11even din Cluj-Napoca în anul 2012. De atunci, și până în prezent, proiectul a fost implementat în peste 25 de orașe din România și în Chișinău, Moldova, reunind zeci de mii de participanți.

Bucurie în Mișcare este un spațiu care integrează idei de jocuri și metode simple de a face mișcare, menite să-i ajute pe participanți să se inspire și să aleagă mișcarea zi de zi, într-o lume invadată de tehnologie. Bucurie în Mișcare își propune să aducă împreună copii și părinții, tineri care împărtășesc aceleași pasiuni, într-un eveniment viu, extrem de ofertant.

A fost o bucurie pentru noi să putem afișa dansul in aer liber, promovând astfel mișcarea pe muzică si vibe-ul pe care il ofera pentru următoarele generații. Să fim mereu întrebați de către părinți daca copii lor pot dansa și ei pe scenă ne-a făcut să credem că am readus dansul înapoi pe picioare in Galați.

Ionut Bardas, Colaborator - Just Jerks & Creative Dance School

Proiectul acesta a reprezentat prima mea experienta de coordonator. Recunosc ca a fost greu, se pune multa presiune pe tine , iar stresul este urias, dar la final cand vezi ca proiectul este un succes simti cum ti se umple inima de bucurie. Cele 2 zile cat a durat evenimentul am fost inconjurata de copii, de zambete si rasete sincere pe care nu le-as schimba cu nimic in lume. Intrebarea este daca as mai repeta aceasta experineta? Cu siguranta da , de o suta de ori da. Nu ai cum sa nu depui suflet in acest proiect.

Ligia Cehan, Coordonator Relaxare

La acest evenitment, Bucurie in Mişcare, nu vorbim de o singură echipă. Vorbim despre o familie. Timp de 2 zile, am avut şansa incredibilă de a vedea, în mod constant, pe feţele copiilor, acea bucurie, acel zâmbet care te face să vibrezi pe interior. Echipele au fost coordonate de lideri care şi-au dus cu brio misiunea până la capăt- să se asigure că acest proiect se va încheia cu succes. Atmosfera a fost legendară. Copiii, muzica, activităţile şi invitaţii noştri au fost pilonii care au susţinut acest eveniment. M-au facut sa ma simt din nou copilul acela care putea să se bucure de un joc, de o floare, de un strop de ploaie.

Lidia Petroaia, Voluntar TeamBuilding
Bucurie în Mișcare Galați
  • Divertisment

  • 26 – 27 Mai 2018

  • Coordonator: Popa Alexandru Daniel

CONTACTAȚI-NE

iar noi vă vom răspunde cât de curând posibil

Contact Enveloper Illustration
Website-ul nostru folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră. Accept