Find Yourself – Consiliere și Orientare în Carieră

Find Yourself – Consiliere și Orientare în Carieră2019-01-11T22:45:47+00:00

Project Description

Nu te poți decide în legatură cu viitoarea ta carieră? Atunci noi te aşteptăm la proiectul Find Yourself (Consiliere şi Orientare în carieră)!
Proiectul se află la a treia ediție, având ca scop ghidarea liceenilor spre adevarata lor vocație. Acesta se adreseaza elevilor de liceu, care îşi doresc să iasă din zona lor de confort, acumulând informații din diverse domenii pentru a-şi găsi cariera ideală.
În consecință, timp de trei săptămani, în fiecare weekend vei avea ocazia de a întâlni oameni de succes, care te vor inspira prin poveştile lor întrucât şi tu le poți călca pe urme.
Nu mai sta pe gânduri și ia ACUM o decizie pentru viitorul tău!

Consider că trăim într-o lume în care nu știm să ne gestionăm resursele de care dispunem, însă avem obiective, dorințe și pretenții prea mari, de cele mai multe ori nerealiste. Indiferent de vârsta sau ocupația pe care o avem, cred cu tărie că aplicarea unor informații despre educația financiară venite de la profesioniști ar ajuta beneficiarii atât în plan profesional, cât și în plan personal. Dacă vom închide ochii la realitatea din jurul nostru și nu vom încerca să evoluăm, să ne dezvoltăm și să aducem un impact în comunitate, nimic din ceea ce ne-am dori să fie altfel nu se va schimba. Îmi doresc ca acest proiect să aducă cu adevărat un impact și să aibă un grad ridicat de utilitate.

Matei Sorina, Participant

Pentru mine Find Yourself a însemnat și înseamnă “începutul” a tot ceea ce implica dezvoltare personala. Sa iau parte la organizarea lui a fost un lucru fain, deoarece acum doi ani am vrut sa fiu participant, însă a intervenit ceva de aceea nu am reusit sa ajung. Iar anul acesta am avut micul noroc de a face parte din echipa de organizare, unde am întâlnit oameni faini, implicați si cu o dorință foarte mare de a schimba ceva.

Emandi Elena, Echipa

Find yourself a fost un proiect superb, foarte bine realizat, unde m-am simțit foarte bine, am învățat lucruri noi și am avut sansa de a auzi niște povesti de viața incredibile si m-am și dezvoltat personal in sensul ca speakerii m-au ajutat sa inteleg faptul ca pot obține orice îmi doresc în viata dacă am curajul de a face primul pas.

Bucur Roxana, Participant

Proiectul m-a atras inca de la inceput datorita ideii de a-i  orienta pe tineri in ceea ce priveste cariera si de a le usura decizia punandu-le la dispoziție diferite posibilitati ajustate propriei  persoane. Am fost primita cu calduta de oameni deschisi la minte care mi-au impartasit sfaturi alaturi de un zambet pe fata. Organizarea acestui proiect a fost intradevar dificila si stresanta, dar sunt mai mult decat satisfăcută de rezultatul final. Imi voi aminti mereu cu drag de acest proiect!

Mehedintiu Miruna, Echipa

Începutul este mereu cel mai greu, dar si cel mai placut  de amintit – asta e unul dintre multele gânduri cu care am rămas în urmă experienței Find yourself. Cunoșteam prea puține pentru domeniul meu si la un moment dat mi-a fost chiar teama ca n-o sa reusesc sa-mi îndeplinesc îndatoririle, însă oamenii au fost la înălțime. Am găsit în echipa sprijinul si motivatia de care aveam nevoie, care, printre altele, a facut din proiect o amintirea frumoasa.

Dragomir Andreea, Echipa
  • Consiliere și orientare in carieră

  • 22 Februarie – 31 Martie 2019

  • Categoria de vârstă: 15 – 19 ani

  • Editie: a V-a

  • Coordonator: Andra Atănăsoaie

CONTACTAȚI-NE

iar noi vă vom răspunde cât de curând posibil

Contact Enveloper Illustration
Website-ul nostru folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră. Accept