Find Yourself

Find Yourself2019-03-11T20:38:21+00:00

Project Description

DESCRIERE PROIECT

Find Yourself este un proiect de  educație nonformală ce are ca scop consilierea și orientarea în carieră, îndrumând tinerii către un viitor ce îi va reprezenta și le va pune în valoare abilitățile, și totodată încuranjându-i să își descopere adevărata vocație.

Aflat la a patra ediție, proiectul este dedicat tuturor elevilor de liceu ce întâmpină dificultăți în alegerea unei căi în viață și nu numai. Participarea la proiect nu e este condiționată de cunoștințe sau specializare într-un anumit domeniu, în urma acesteia putând beneficia orice elev interesat în dezvoltarea sa personală.

Timp de cinci săptămâni, participanții vor asista la ședințe săptămânale pe parcursul cărora oameni de succes își vor prezenta poveștile de viață și îi vor ghida către o carieră înfloritoare, contribuind la modelarea viitorului societății.

ETAPELE PROIECTULUI:

  1. Autocunoaștere
  2. Orientare în carieră
  3.  Evaluare și closing
  4. Conferința

Ne bucurăm să încheiem ediția de anul acesta cu o conferință “altfel”, care să prelungească atmosfera relaxată din cadrul proiectului, și totodată să aducă un element de noutate. Unsprezece speakeri, oameni de succes cu un parcurs frumos, sunt invitați să împărtășească secretele unei cariere strălucite, să motiveze, să aibă impact și să interacționeze cu toți participanții. Cu emoție în glas vom anunța apoi încheierea acestei ediții de proiect, vom înmâna diplomele, le vom mulțumi sponsorilor noștri și vom aplauda inițiativa de schimbare.

Așadar, Find Yourself nu este doar un proiect, ci o lecție pentru tinerii ce abia își încep viața – pe care cu siguranță o vor aplica în drumul către succes.

CE OFERIM?

➡️Autocunoașterea într-un cadru nonformal

➡️Exerciții inedite de introspecție

➡️Fructificarea valorilor personale în scopul stabilirii unui domeniu profesional

➡️Cunoașterea unor specialiști în domeniu, cu povești de viață inspiraționale

➡️Consilierea în carieră facilitată de psihologi și consultanți

➡️Oferirea motivației și a unui punct exact de plecare pe plan personal dar și profesional

➡️Interacțiune de calitate, elemente de noutate și crearea de noi relații

Consider că trăim într-o lume în care nu știm să ne gestionăm resursele de care dispunem, însă avem obiective, dorințe și pretenții prea mari, de cele mai multe ori nerealiste. Indiferent de vârsta sau ocupația pe care o avem, cred cu tărie că aplicarea unor informații despre educația financiară venite de la profesioniști ar ajuta beneficiarii atât în plan profesional, cât și în plan personal. Dacă vom închide ochii la realitatea din jurul nostru și nu vom încerca să evoluăm, să ne dezvoltăm și să aducem un impact în comunitate, nimic din ceea ce ne-am dori să fie altfel nu se va schimba. Îmi doresc ca acest proiect să aducă cu adevărat un impact și să aibă un grad ridicat de utilitate.

Matei Sorina, Participant

Pentru mine Find Yourself a însemnat și înseamnă “începutul” a tot ceea ce implică dezvoltare personală. Să iau parte la organizarea lui a fost un lucru fain, deoarece acum doi ani am vrut să fiu participant, însă a intervenit ceva de aceea nu am reușit să ajung. Iar anul acesta am avut micul noroc de a face parte din echipa de organizare, unde am întâlnit oameni faini, implicați și cu o dorință foarte mare de a schimba ceva.

Emandi Elena, Echipa

Find Yourself a fost un proiect superb, foarte bine realizat, unde m-am simțit foarte bine, am învățat lucruri noi, am avut șansa de a auzi niște povești de viață incredibile și m-am și dezvoltat personal în sensul că speakerii m-au ajutat să înțeleg faptul că pot obține orice îmi doresc în viață dacă am curajul de a face primul pas.

Bucur Roxana, Participant

Proiectul m-a atras încă de la început datorită ideii de a-i orienta pe tineri în ceea ce privește cariera și de a le ușura decizia punându-le la dispoziție diferite posibilități ajustate propriei persoane. Am fost primită cu caldură de oameni deschiși la minte care mi-au împărtășit sfaturi alături de un zâmbet pe față. Organizarea acestui proiect a fost într-adevăr dificilă și stresantă, dar sunt mai mult decât satisfăcută de rezultatul final. Îmi voi aminti mereu cu drag de acest proiect!

Mehedintiu Miruna, Echipa

Începutul este mereu cel mai greu, dar și cel mai plăcut de amintit – acesta e unul dintre multele gânduri cu care am rămas în urma experienței Find Yourself. Cunoșteam prea puține pentru domeniul meu și la un moment dat mi-a fost chiar teamă că n-o să reușesc să-mi îndeplinesc îndatoririle, însă oamenii au fost la înălțime. Am găsit în echipa sprijinul și motivația de care aveam nevoie,care, printre altele, a făcut din proiect o amintire frumoasă.

Dragomir Andreea, Echipa
  • Consiliere și Orientare în Carieră

  • Ediția: a IV-a

  • Data conferinței: 30.03.2019

  • Durata: 6 săptămâni

  • Taxă înscriere : 40 lei (conferință) , 50 lei (sesiuni)

  • Taxă înscriere conferință + proiect: 70 lei

CONTACTAȚI-NE

iar noi vă vom răspunde cât de curând posibil

Contact Enveloper Illustration
Website-ul nostru folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră. Accept