INVEST – Educație Financiară

INVEST – Educație Financiară2019-01-11T22:48:24+00:00

Project Description

Probabil ai ajuns aici pentru că ai nevoie de ajutor și răspunsuri.

În cazul ăsta, ești în locul potrivit. Banii sunt și în mintea noastră, așa că am ajuns la concluzia că e cel mai bine să INVESTești în tine. Cum? Simplu, te înscrii la INVEST. De ce? Ca să înveți cum să întorci banii în favoarea ta și să fii independent financiar.

Timp de 6 săptămâni vei face cunoștință cu unii dintre cei mai perspicace oameni de afaceri, traineri specializați în domeniul educației financiare și antreprenoriale, care au ca scop să îți dezvăluie tehnici de vânzări, cum să îți gestionezi banii, cum să economisești eficient, care sunt riscurile creditelor bancare, ce îți oferă sistemul bancar și nu numai.

Mai apoi vei avea șansa să vizitezi cele mai importante companii din județul Galați și să aflii secrete direct de la sursă. Îți garantăm că vei pleca de aici cu noi contacte ce te vor ajuta să îți duci ideea dincolo de limitele pe care ți le-ai impus înainte de a afla de INVEST.

Îți începi viitorul financiar cu noi? Înscrie-te ACUM!

Consider că trăim într-o lume în care nu știm să ne gestionăm resursele de care dispunem, însă avem obiective, dorințe și pretenții prea mari, de cele mai multe ori nerealiste. Indiferent de vârsta sau ocupația pe care o avem, cred cu tărie că aplicarea unor informații despre educația financiară venite de la profesioniști ar ajuta beneficiarii atât în plan profesional, cât și în plan personal. Dacă vom închide ochii la realitatea din jurul nostru și nu vom încerca să evoluăm, să ne dezvoltăm și să aducem un impact în comunitate, nimic din ceea ce ne-am dori să fie altfel nu se va schimba. Îmi doresc ca acest proiect să aducă cu adevărat un impact și să aibă un grad ridicat de utilitate.

Eduard Ștefan Bulai, Participant
  • Dezvoltare personală, Educație Financiară

  • 25 Octombrie – 24 Noiembrie 2019

  • Categorie de vârsta: 16 – 22 ani

  • Ediție: a II-a

  • Coordonator: Radu George Pavel

CONTACTAȚI-NE

iar noi vă vom răspunde cât de curând posibil

Contact Enveloper Illustration
Website-ul nostru folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră. Accept