YESS

YESS2019-03-10T17:01:23+00:00

Project Description

YESS (Youth Education in Soft Skills) este un proiect de educație non-formală, bazat pe dobândirea de “soft skill-uri”. Proiectul aduce împreună participanți liceeni pentru a învăța, în cadrul celor două module – Public Speaking și Leadership – cum să structureze un discurs, cum să coordoneze o echipă și să planifice un proiect și noțiuni despre limbajul corpului.

La sfârșitul proiectului participanții vor lua parte la o competiție pe module. Cei ce au fost la modulul Public Speaking se vor întrece în cel mai bun discurs, iar cei de la Leadership își vor prezenta proiectele planificate, urmând ca cele mai bune să fie finanțate și organizate sub tutela es-sphere.

Modulul de “Public speaking” din cadrul proiectului YESS a fost pentru mine, o provocare. Cu toţii credem că putem vorbi în public, dar nu ajungem să o facem cu succes decât prin exerciţiu şi perfecţionare.

Silvia T, Participant

La început nu am crezut că este o idee bună să vin la YESS, însă între timp am descoperit că merită! A fost foarte frumos şi îmi pare rău că s-a terminat, dar am rămas cu multe amintiri frumoase şi cu prieteni noi!

Angelica R, Participant
  • Dezvoltare personală, Public Speaking și Leaderhsip

  • 4 Octombrie – 10 Noiembrie 2019

  • Categoria de vârstă: 14 – 18 ani

  • Editie: a VII-a

  • Coordonator: Guiță Maria Giulia

CONTACTAȚI-NE

iar noi vă vom răspunde cât de curând posibil

Contact Enveloper Illustration
Website-ul nostru folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră. Accept