YESS Junior

YESS Junior2019-02-06T20:58:50+00:00

Project Description

Youth Education in Soft Skills Junior pleacă de la ideea că niciodată nu e prea devreme pentru a deveni mai mare. Sesiunile interactive captează imediat atenția elevilor de gimnaziu prin furnizarea de informații din diverse subiecte de interes a societății contemporane. Proiectul se împarte în două module: cel de Public Speaking prin care participanții pot descoperii tainele exprimării libere în fața unui public numeros și cel de Leadership care are ca scop dezvoltarea abilităților proprii prin munca de echipă.

Prin YESS Junior ai șansa de a deprinde și dezvolta numeroase abilități precum:

– Cunoaștere de sine aprofundată
– Creșterea încrederii de sine
– Dezvoltarea abilităților oratorice precum: menținerea atenției unui public numeros, modalități de exprimare a unei opinii într-un mod persuasiv
– Însușirea calităților de lucru în echipă
– Învățarea interactivă cu trainerii experimentați.

Cele două competiții de la sfârșitul proiectului marchează atât însușirea aptitudinilor livrate în timpul proiectul cât și descoperirea modalităților de valorificare a talentelor proprii. Hai și tu în joc la YESS Junior!

Experiența mea la Yess Junior a fost una unică. Pe lângă că am învățat foarte multe m-am și distrat. Jocurile pregătite de traineri au fost foarte creative și amuzante. Cu siguranță o sa mai particip la proiecte de acest gen.

Pavel Irina Maria, Participant

YESS JR este unul dintre proiectele mele de suflet deoarece știam de el încă de când eram și eu în școala generală. Să fac parte din echipa de organizare fost o experiență frumoasă și deosebită pentru mine deoarece m-am bucurat enorm de mult să văd că încă de mici copii vor să se implice, să se dezvolte și să asimileze cât mai multe pe partea de soft skills și chiar am fost surprinsă de dorința lor. The future looks brighter with the YESS JR KIDS.

Denisa Valeria, Echipă
  • Public Speaking și Leaderhsip

  • 15 Martie – 22 Aprilie 2019

  • Categoria de vârstă: 12 – 15 ani

  • Ediție: a V-a

  • Coordonator: Georgiana Domnițeanu

CONTACTAȚI-NE

iar noi vă vom răspunde cât de curând posibil

Contact Enveloper Illustration
Website-ul nostru folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră. Accept