YESS

YESS2019-01-11T22:27:12+00:00

Project Description

Cine sunt eu? Cum îmi dezvolt abilitățile? Pot trece de teama vorbitului în public?

Dacă nu ai un răspuns clar, ancorat la realitate, locul tău este alături de noi!

YESS reprezintă dorința de a cunoaşte, de a şti mai multe, pasiunea pentru ce e nou şi interesul faţă de ce se întâmplă în tine şi în lumea din jur. Pentru că noi credem în puterea comunităților și avem încredere că tinerii pot aduce schimbarea, revenim cu proiectul YESS!

Am gândit un proiect îndreptat nevoilor tale de a învăța cum să controlezi arta Leadership-ului și cum să susții un discurs în fața unui public numeros. Timp de 6 săptămâni, traineri cu o vastă experiență în acest domeniu, te vor ajuta să evoluezi, să-ți identifici atuurile și să te preagătesti pentru viitor.

Și dacă până acum ai crezut că nu te potrivești proiectului nostru, de anul acesta integrăm grupele de începători și avansați, așadar noi îți oferim toate resursele de care ai nevoie spre un succes garantat. Mai rămâne doar că tu să te înscrii și să evolezi alături de noi!

Say YESS to new beginnings!

Modulul de “Public speaking” din cadrul proiectului YESS a fost pentru mine, o provocare. Cu toţii credem că putem vorbi în public, dar nu ajungem să o facem cu succes decât prin exerciţiu şi perfecţionare.

Silvia T, Participant

La început nu am crezut că este o idee bună sa vin la YESS, însă între timp am descoperit că merită! A fost foarte frumos şi îmi pare rău că s-a terminat, dar am rămas cu multe amintiri frumoase şi cu prieteni noi!

Angelica R, Participant
  • Dezvoltare personală, Public Speaking și Leaderhsip

  • 4 Octombrie – 10 Noiembrie 2019

  • Categoria de vârstă: 14 – 18 ani

  • Editie: a VII-a

  • Coordonator: Guiță Maria Giulia

CONTACTAȚI-NE

iar noi vă vom răspunde cât de curând posibil

Contact Enveloper Illustration
Website-ul nostru folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră. Accept